Leven in Lampagne

Residentie LAMPAGNE is gelegen op de hoek van de Falconrui en de Generaal Belliardstraat. De LAMPAGNE maakt deel uit van het ambitieuze project FALCONHOVEN, een nieuw stuk levendige stad gelegen vlak aan het Eilandje, op een terrein met geschiedenis. Het gebouw zal vijftien 2-slaapkamer appartementen aanbieden met terras.

Duurzaam wonen

Elk appartement is zo ontworpen dat er een optimale daglichttoetreding is, de hoogte van de appartementen is minimaal 2.65m en er is een terras voorzien. Zo heeft elk appartement een open en licht gevoel. Alle vloeren, daken en gevelwanden worden voorzien van thermische isolatie om te voldoen aan de energieprestatie wetgeving. Eveneens zal er voldaan worden aan de nieuwe akoestische criteria voor woongebouwen. De verluchting gebeurt volgens een systeem D.

Omgeven door groen

De wooneenheden situeren zich rond een private groene patio met een grote boom. Vanuit elk appartement heeft u uitzicht op de patio. Bovendien zijn er op de gehele site rondom de LAMPAGNE groene hoven  aangelegd. Op die manier komt u helemaal tot rust in het midden van de drukke stad.

Lampagne gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.